Om je facturen in te zien op portal.presis.nl, volg je deze stappen:


Ga naar de website https://portal.presis.nl en log in met je google account.


Eenmaal ingelogd, kom je op het dashboard terecht. Hier vind je een overzicht van al je administraties.


Kies de juiste administratie van het bedrijf waarvan je de facturen wilt bekijken.


Nadat je de juiste administratie hebt geselecteerd, zie je aan de bovenkant van het dashboard de knop 'Facturen'. Klik hier op.


Het 'Facturen'-gedeelte opent, waar je een overzicht krijgt van alle facturen die bij de gekozen administratie horen. Hier kun je in één oogopslag zien welke facturen zijn uitgegeven en hun bijbehorende statussen, zoals betaald, openstaand of in behandeling.


Om de details van een specifieke factuur in te zien, heb je een toegangscode nodig. Deze toegangscode is als het ware een beveiligingsmaatregel om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen de inhoud van de factuur kunnen bekijken.


Zoek het factuurnummer van de factuur waarvan je de details wilt zien. De toegangscode voor die specifieke factuur kun je vinden onder het factuurnummer.


Voer de toegangscode in het daarvoor bestemde veld in. Na het invoeren van de juiste toegangscode krijg je toegang tot de volledige factuur en kun je alle details, bedragen en eventuele opmerkingen of bijlagen bekijken.


Op deze manier kun je gemakkelijk en veilig al je facturen inzien via portal.presis.nl, wat handig is voor je administratieve taken en het bijhouden van je financiën.