Heb je wijzigingen in je facturatiegegevens die je moet doorvoeren? Geen zorgen! Met het Presis Portal is het aanpassen van je facturatie-informatie een eenvoudig proces. In deze handleiding nemen we je stap voor stap mee door het proces om je facturatiegegevens bij te werken.

1. Ga naar https://portal.presis.nl
  2. Login met je Google account
  3. Je komt nu in het dashboard. Kies de administratie die bij het bedrijf hoort
  4. Klik boven in de menu opties op: Administratie en vervolgens op Facturatie
  5. Klik op Wijzigen
  6. Wijzig de gegevens en kies Opslaan